Loading...

Wednesday, April 28, 2010

Mom & Tots Review..(^_^)


Wah....lama tul ibu nak buat review ni..hehe.
Sori sbb lmbat..sbb ari tu ibu holiday for a 1 week, so tertangguh sket....ampun ya....huhu.
Ari tu ibu dah review 1 st impression CD Moms & Tots kat SINI.
So ni review after guna plak..hehehe.

Pemakaian menggunakan velcro snap belakang:
- Disebabkan Anith dah bleh jalan, so agak ssh sket nak ketatkan velcro sbb bila di tiarapkan anith trus bgn...huhuhu. Tp ok je sbb mybe ibu pun 1st timer kan...hehe.

Serapan:
- Daya serapan insert bamboo yg baik n marvellous....Anith pakai 6 jam tp xbocor.

Bau
- Bau hancing kurang dari guna insert mirofiber.

Saiz
- Anith pakai setting saiz L...tp nt nak cuba saiz M sbb rasa lg ok..:)

Lg 1, pocket CD yang mempunyai inner bamboo yg lembut membuatkan Anith selesa walaupun CD telah penuh....mmg puas hati...(^_^)

Kpd kwn2 yg berminat nak try CD Moms & Tots ni...xrugi nak cuba....hasilnya marvellous!!


2 comments:

  1. Nampak kemas gak anith pakai CD ni.. Anith pakai CD apa pun cumil.. hehe.. :)

    ReplyDelete
  2. Kak Long...

    hehehe....TQ!!..hehe. Sbb peha KFC kot...hahaha.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...