Loading...

Sunday, April 11, 2010

CD baru Anith

Yeay!!....Anith dapat CD baru lagi...
Bertuah anak ibu ni kan...almaklumlah dapat ibu yg obses ngan CD ni..hehe.
Kali ni Anith dapat merasa 2 brand CD yg popular...Dyana CD & Moms & Tots CD.
Actually...ibu hanya beli Dyana CD untuk Anith.
Yg Moms & Tots tu sbnrnya hadiah semasa Giveaway Mummy's Review.
Thanks to MieVee!!!..(^_^)
Ibu antara 2 org yg bertuah menang giveaway tu & hadiahnya CD Moms & Tots yg comel.
Harga nya agak mahal sbb bamboo + 2 insert bamboo..tp xpela sbb bamboo kan.
Kalu nak tggu ibu beli lmbt sket kot sbb kene kumpul duit dulu...hehehe.
Br je smpai this week Owner Moms & Tots poskan....TQ Puan Janet!!...(^_^).
Entry ni ibu nak review kan features CD je dulu sbb belum di pre-wash lg..hehe.



1st skali ibu nak review Dyana CD...ok..jom based on gambar k...

1. Ibu pilih Pinky Loves punya design sbb Anith xde lg CD kaler pink...pelik kan...huhuhu
2. Pocket pant yg mempunyai inner suede & insert mikrofiber yang lembut sgt..suukkkaaaaa!!
3. Ada laundry tab...senang nak basuh nt...(^_^)
4. Tgk la design dia kain pocket pant ala2 minky gitu...lembut...comel.
5. Logo Dyana CD yg comel...*wink*

P/S: Dyana CD juga mempunyai butang dekat insert yg bertujuan untuk perlarasan insert. Sungguh puas hati...(^_^).


Ok..tiba masa untuk Moms & Tots CD....*wink*

1. Dalam plastik lagi...time ni br je sampai...kaler orange lembut yg comel.
2. Dah kuarkan dari plastik - PUL dia mmg lembut...geram...suukkkaaaaaaa!!
3. Pocket pant yg mempunyai inner fleece yg lembut. Ada juga laundry tab senang untuk semasa pembasuhan.
4. Insertnya yg ter diri dr Mikrofiber & Bamboo...yg putih tu mikrofiber, yg kekuningan sket tu bamboo..
5. Mempunyai butang dekat insert untuk kemudahan melaraskan insert.

P/S: Moms & Tots CD ni velcro snap di belakang...sungguh unik kan?? Ibu suukkaaa!!!!

Stakat tu dulu review ibu...untuk semua pembaca blog ibu & khususnya untuk Liza & Kak Long Nuzula yg menantikan review ni. Tggu part 2 plak ye...hehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...