22.10.14

The Maze Runner - Review

Assalamualaikum.
Maaf agak delay update blog.
Agak busy lepas PT3 ni.
Sibuk menanda skrip PT3.
Ok..arini g jgk layan wayang.
Sebab dapat FREE 2 tiket untuk birthday.
Birthday 28 Oktober 2014 ni dan tiket tu kena reedem sebelum 1 Nov 2014 ni.
Sebenarnya saya ni members Club Movies


TGV...Best gak dapat 2 tiket & 1 set regular pop corn serta soft drink.
So sbb TGV Kinta City ni banyak citer yg ser dikala ini jadi kami pilih citer THE MAZE RUNNER.

Star?? Bagi 5 star.
Jalan citer yang best dan asik sepraiss je.
Tak dan nak rasa sleepy.
Tak ada unsur ganas dan adegan cium2.
Alhamdulillah cerita suci murni.
Mmg best la...recomended.
Buat yg belum tgk lagi wajib tgk.
Novel pun ada citer ni.
Idola saya dalam citer ni ialah pelakon utama dan lg sorg sebagai maze runner.
Jom layan gambar...



Buat yg nak tgk cepat tgk k.
Nt dah xde kat wayang dah.
Sbb citer ni dah lebih 2 minggu kot.
Pasti puas hati..insyaAllah.


#ps: Ada lagi 2 tiket free lom reedem. Tggu citer best sbb valid date lambat lagi..hihi

15.10.14

Betul kata pepatah Malang Tidak Berbau

Sekelip mata berlaku
Semua dah aturan dari Allah
Ku redha....apa ni mukadimah sayu je ni
Gini citernya...semalam dalam kul 3 lebih balik dari sekolah
Kuar je keta nak jalan masuk dalam blok rumah
Zaappppp......kaki disinggahi satu benda...tgk kaki dah bertelur.
Ya Allah sakitnya tuhan yang tau.
Dan ia datang dari orang yg tengah mesin rumput jarak 100 meter.
Orang yang mesin rumput tu g cari kat tempat kejadian apa yang terbang.
Rupanyan skru sebesar anak jari tangan.
Ya Allah kalau kena anak xtau la...anak depan sikit je.
Syukur kena diri ini....rela tahan sakit.
Si pelaku pun dah minta maaf sebab mmg tak sangka jauh tu.
Saya dibawa oleh penyelia kuarters dan bos si pelaku ke klinik.
Alhamdulillah hanya luka dan bengkak xde crack tulang dll.
Doktor bagi ubat dan bandage kaki.
Dapat MC 2 hari.

Jadi berehatlah secukupnya...moga kaki ini cepat sembuh.
Nikmat sihat ditarik sekejap...alhamdulillah.
Moga diri ini kuat.
Tq buat suami bagi support & jaga diri ini hari ni.
Love u.....=)

26.9.14

Facial Di Rumah Yang JIMAT

Assalamualaikum..salam wiken buat semua.
Semangat nih.
Semalam buat FACIAL kat umah.
Wah lepas facial tu terus rasa kulit lembut je.
Kulit-kulit mati dah disingkirkan.
Nak tau RESEPI dan CARA FACIAL boleh JENGUK SINI.
Selamat mencuba!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...