Tuesday, September 1, 2015

September....Holaaaa!!

Alhamdulillah...1 September dan menjengah kita.
Alhamdulillah bertambah hidup sehari lagi.
Alhamdulillah sempat merasa udara pinjaman Allah.
Alhamdulillah sempat melihat, bau, menyentuh, merasa dengan deria pinjaman Allah.


Moga bulan baru ni lebih baik buat kita semua ye kawan-kawan.
Bulan ni..........Shaklee buat PROMO BEST lagi.
Ni ha item PROMO bulan ni.
Memang HOT ITEM ni.
Energizing Soy Protien aka ESP.


Beli 7 Canister dengan harga 6 Canister atau Beli 2 Canister LESS 5%.
Syok kan?..hihi
ESP ni memang produk yang PERTAMA yang saya guna.
Alhamdulillah GASTRIK saya dah mula berkurang.
Syukur tak terhingga....Alhamdulillah.
Dalam masa yang sama kulit saya pun makin cantik.
Satu canister tahan lebih kurang sebulan lebih.
Memang sedap dengan perasa Vanilla yang sedap.
Dah 3 tahun minum tau...hihi
Nanti entry seterusnya saya share testimoni tau....


Marsha
Shaklee Mama
Master Coordinator 2016
013-9337697

Monday, August 31, 2015

Jumpa MENTOR 5 Angka

Assalamualaikum....nak share kisah terobek sabtu malam.
Dating on the spot dengan mentor dalam Shaklee.
Ni lah mak shaklee saya.
Dia bonus 5 angka tau.
Doakan saya pun success seperti dia one day.
Amik aura Master Coordinator.... Amin.
Oh ya, dating di Thumb's Cafe.
Reviewnya tentang cafe ni later tau....hihihi



Marsha
Shaklee Mama
Master Coordinator 2016

Air Bersih Pilihan Saya

Psttt...korang....air kat umah okay tak?
Kita semua mesti dambakan air yang bersih untuk seharian kita kan?
Terutamanya untuk minum dan masak.
Nak share water filter yang saya guna dah 2 tahun lebih.
Water filter ni unik sebab boleh dibawa kemana sahaja dan tak perlu guna elektrik.
Namanya GET CLEAN WATER PITCHER
Pitcher? Yes ia memang jag air tetapi ada penapis aka 'filter'.
1 filter boleh menapis 303 liter air atau 80 gelen air.
Best kan?
Rasa air pun bersih dan sedap.

Ni lah 'tuan' nya....



Kalau kawan-kawan berminat nak cuba boleh contact ye.
Satu set lengkap tak lebih dari RM500.


Marsha
Shaklee Mama
Master Coordinator 2016

013-9337697
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...