Loading...

Thursday, September 17, 2015

Wishlist.. PENGEMBARAAN HOUSEBOAT di Belum Forest


Kami sekeluarga memang suka travel dan adventure.
Dah lama teringin nak mengembara dengan houseboat di tasik banding, grik, perak.
Tapi......pakej houseboat ni maximum 16 orang.
Keluarga kecil saya baru 3 org.
Kira masih dalam wishlist lah.

Then semalam, Geng Turki plan nak buat 2nd reunion.
Turn saya organise kali ni bersama kawan yang kat KL.
So saya decide nak buat atas houseboat kat Belum Forest Resort.
Alhamdulillah ramai yang setuju dan kami tengah deal date yang sesuai.
Sebenarnya geng turki ni kami kenal sama sama masa travel ke turki tahun 2013.
Silaturrahim kitaorg bersambung hingga kini.....alhamdulillah.

Untuk 3 hari 2 malam belanjanya RM8k untuk satu houseboat.
Jadi kalau cukup 16 orang boleh kita bahagi 16.
Termasuk aktiviti yang akan dibuat seperti easy jungle trekking, fishing dll.
Termasuk makan.
Oklah kan....rasa sangat affordable.
Ni serba sedikit gambar houseboat tu.


Mcm best kan?
Doakan reunion proceed kali ni.
Currency matawang kita jatuh, jadi kita bercuti dalam negara pun best.
Sambil mengeratkan lagi silaturrahim antara kita.
Doakan plan saya success ya kawan-kawan.
Dalam proses deal date dan participant... Yeayy.


Marsha
Shaklee Mama
Master Coordinator 2016
013.933.7697

2 comments:

  1. Wah, bestnya. Nanti nak explore lagi la houseboat ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adam dah pernah naik houseboat ni ye...best x?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...