Loading...

Monday, September 21, 2015

Hobi Kegemaran

Kegemaran boleh dibahagikan kepada beberapa group.
Makanan, baju, tudung, hobi dan banyak lagi.
Kali ni saya nak cerita tentang kegemaran saya.
Nak cerita tentang hobi kegemaran.

Hobi yang menjadi kegemaran saya ialah travel.
Tak kiralah travel dalam negara atau luar negara.
Janji folo bajet yang suam-suam kuku ni.....hahahaha.

Feel bila travel ni lain bagi saya.
Time travel ni lah saya boleh release tension dan fokus pada family saya.
Saya boleh lupakan sekejap task yanb menimbun....hihihi.
Dan tempat kegemaran saya dan suami bila travel ialah scenery yang indah, tempat yang bersejarah, tempat yang boleh buat aktiviti yang adventure dan juga tempat yang anak saya boleh explore. Bab shopping tak sangat.....hihihi.

Ok jom layan beberapa pic travel kami dalam dan luar negara











Sebenarnya banyak lagi gambar....saya share sikit-sikit je tau sbb pic dalam thumbdrive..hihi




Marsha
Shaklee Mama
Master Coordinator 2016
013.933.7697

2 comments:

  1. Bestnya dah sampai oversea.
    Kita ni baru lepas jejak over the sea je. Huk3...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...