Loading...

Saturday, August 22, 2015

Vitamin WAJIB semasa travel

Assalamualaikum....pagi semua.
Alhamdulillah selamat sampai ke Port Dickson.
Last saya ke PD ni masa degree tahun 2006.
Sbb banyak amali buat kat sini. (Degree Perhutanan)
Suami plak cakap dia tak pernah sampai PD.
Pastu teringin nak try menginap di Lexis PD.
So, matta fair bulan 3 aritu beli kupon bilik Lexis PD.
Bukan Grand Lexis yg ada pool dalam bilik tu.
Permulaan kami try yg Lexis dulu chalet atas air.
Amik yang palingggg murah....masa tu promo dapat RM320/night utk bilik basic iaitu Deluxe.
Ok x mau citer sal travel kami lagi.....nak share vitamin yang mmg wajib saya bawa masa travel.
Yang lain tu ada saya skip tapi yang ni wajib.


Ni lah vitamin yang saya wajib bawa.
Vitalea - multivitamin untuk bg tenaga kepada saya dan suami.
Vit C - untuk tingkatkan imun semasa travel.
Ostematrix - legakan sakit badan, sakit belakang atau lenguh-lenguh semasa travel juga buang angin dalam badan.

Fokus pada kesihatan keseluruhan.
Vitamin anak? Ada....next entry ye...hihi

Marsha
Shaklee Mama 
Master Coordinator 2016 
013.933.7697 

2 comments:

  1. Bagusnya... btw.. cikla singgah bw sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat dtg cik la ke blog serba simple ni..salam kenal

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...