Loading...

Tuesday, August 18, 2015

Rahsia Anak Cergas dan Cerdas

Assalamualaikum..
Sebenarnya entry ni tgh taip semalam tapi xtau apa jadi tetiba sedar dah kul 5.
Jeng jeng jeng....ku tertido....ya....hahaha
Jadi pagi ni ku kena publish sbb dah hutang satu entry.

Ok ni my lovely dotter...dialah penawar dialah tukang usik, tukang ngamuk, tantrum dan banyak lagi...hihihiActually dia ni sorang sorang sbb tu bnyk perangai...manja katakan...hihi.
Disebalik itu dia seorang yg aktif dan cenderung minat kepada sukan lumba lari seperti abahnya juga. Alhamdulillah setakat ni seimbang blaja dengan sukan.
Ok....cek mek molek ni selain dari makanan yang seimbang ku bekalkan supplemen harian sbb dia jenis yang kurang makan sayur dan juga memilih makan dari kecik. Jadi, ku bg dia minum MEALSHAKES Shaklee dan Alhamdulillah berselera makan dan tak terlalu memilih makan. Untik tingkatkan imun dia ku bg CHEW VITAMIN C dan juga VITALEA FOR CHILDREN. Untuk perkembangan otak dia ku bagi OMEGA GUARD. Alhamdulillah perubahan yang sangat ketara, susah nak jangkit sakit terutamanya demam, selsema etc. Mudah 'tangkap' apa yang cikgu ajar di sekolah. Alhamdulillah ni lah supplemen yang ku amalkan untuk anak. Chopppp......makanan seimbang pun bagi tau...bukan semata supplemen. Supplemen ni makanan tambahan utk dia. Nak tgk rupa supplemennya? Nantikan entry seterusnya ya....

Bye...Assalamualaikum.

Marsha
Jjcm Mama.
Master Coordinator 2016
Travel mama

2 comments:

  1. Assalam..

    Wana balas kunjungan ke sini..

    Saya dah try beberapa supplement shaklee spt collegen powder, cinch eneryg tea dan letichin..suka sangat2 dan teruja dgn kebaikkannya..insyaallah ada rezeki nak try vita e complex dan vit c pula ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm wana,
      Alhamdulillah wana salah seorang customer yang gembira dengan supplemen yg wana consume. Vit C dan Vit E pun kesan best. Tggukan entry dr sy ye....^_^

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...