Loading...

Tuesday, August 18, 2015

Penjagaan Shawl dan Dress yang teliti

Assalamualaikum... Semua dah dinner?
Kalau belum jgn dinner lambat sgt tau nt tak sempat hadam...hihi.
Ok malam ni nak share serba sedikit tentang penjagaan shawl dan dress saya.
Taraa.....
Ya....saya guna set get clean ni.
Khas buat dress dan shawl saya.
Sabun dan pelembut dari bahan natural.
Bau yang menyenangkan dan melembutkan.
Dan paling best ia tahan lebih lama penggunaan.
Inilah pilihan saya.
Nak tau lebih lanjut boleh contact saya...😉

Marsha
Shaklee Mama
Travel Mama
Jjcm Mama

5 comments:

  1. Pertama kali dengar Get Clean khas utk shawl dan dress...mesti lagi lembut kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah btul dear....utk baju biasa pun boleh lagi bagus kalau guna set get clean ni.
      Kebanyakan shawl dress perlu sabun khas utk penjagaan lebih tahan lama....mmg lembut selembut baunya....😉😉

      Delete
    2. Ala icon smile xjadi dear....huhu. Tq singgah...:)

      Delete
  2. memang bagus kalau guna pencuci khusus untuk shawl ni.. shawl pun tahan lama dan selalu wangi kan... :)


    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah betul tu....GA best tu..sy kena posing dulu...hihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...