Loading...

Sunday, April 12, 2015

Bangkit #4 4-4-15

Assalamualaikum.
Dah lama menyepi....maka bersawang lah 'baby' yang dah lama 'dilahirkan' ni.
Ntah dimana sibuknya.
Tapi kena cari kesempatan dalam kesempitan.
Alhamdulillah bersyukur jari masih mempunyai kudrat untuk updated blog hari ni.
Arini nak start dengan 'terobek' kelas yang sy join awal April lepas.
4-4-2015..bukan setakat join as participant tapi salah sorang speaker yang sharing tentang LIMA LAMPU AJAIB, salah satu marketing strategi.
Alhamdulillah sy diberikan peluang sharing dengan lebih ramai kawan-kawan luar dari organisasi saya sendiri.
Saya sgt berterimakasih kepada group Lovely dan juga PM Cery sebagai owner Faizland Training Centre yang memberikan kami peluang untuk sharing serba sedikit dengan niat untuk membantu lebih ramai untuk berjaya umumnya dalam keluarga Jutawan. Group lovely kami datang dari segenap pelusuk susurgalur jutawan dan kami dah macam adik beradik sendiri....hihi.


Sambutan yang hangat amat menggembirakan kami kerana kami dapat sharing apa yang kami tahu. Pada bangkit #4 ni hanya separuh dari kami yang sharing sebab separuh lagi ada urusan yang tidak dapat dielakkan. Tapi mereka memberikan sokongan yang penuh kepada kami. Jom layan beberapa gambar masa hari tersebut.
Buat peserta bangkit #4, moga kami lovely dapat membantu anda semua.Saya doakan kita semua KAYA dan BERJAYA...Amin.






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...