Loading...

Wednesday, December 10, 2014

IKEA oh IKEA

Assalamualaikum...morning.
Ikea...the most wanted place buat pecinta deko atau yang nak masuk umah seperti daku nih....hihi.
Kesana unplanning....hanya folo suami ada training kat Damansara....jadi lepas hantar suami kat tempat training, kami berlima ( adik lelaki, adik perempuan, adik ipar dan Anith drop by di IKEA sementara nk pick up hubby balik kul 5 ptg....seharian jugaklah...hihihi
Kata unplanning, jadi main redah je la...window shopping...hihihi.
Tapi memang mengujakan bila ada dalam IKEA tu...kalau lah duit main petik jari je...waahhhhhhhh....heaven...hihi.
Kitorg kat dalam IKEA tu dari kul 940 pg - 1 ptg. Lama gak tu....penat kaki jalan....hihi
Daku survey rod langsir & blind curtain je.
Yg lain tak survey pun tgk2 je.
Meh layan pic






Ni je pic yg amik kat sana....hihi.
Lepas layan mata kita layan perut....haaa
Mealball, Turkey & Popia...amikkk...haha


Rasa turkey tu boleh la...tapi sedap ayam biasa lagi....hahaha. At least merasa gak makan Turkey...hihi. Ni je lunch kitorang tapi kenyang. Lepas tu g pusing the curve & terus pick up suami...hihi. Plan nk g melawat tapak lagi kat IKEA ni. Pergi ngan suami pula. Nantikan next entry ya.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...