Jom Klik Nuff

Pelawat Setia Ibu

Saturday, January 25, 2014

5 th Day in SEOUL

Assalamualaikum uollsss....hihi
Selamat pagi hari minggu....=)
Ok pagi ni nak sambung cerita travel lagi...yang ke seoul tu.
Hurm...terpikir nak buat TRAVEL LOG la....ok x?...=)
Ok macam biasa kami turun bfast jam 7 pagi waktu seoul...kat msia kul 6 pagi.
Jam 8 pagi kami bergerak ke sekitar seoul untuk melawat tempat barangan kosmetik juga stadium di busan.
Ok kat bawah ni la bas kami sepanjang di seoul ni..pemandunya peramah.


Pic kat bawah ni chef kat hotel tempat kami menginap...
Juga sporting..hihi


Oleh sebab malam semalam snow turun dengan lebat
Pagi ni masih ada lagi snow tapi gerimis mengundang..
Jom layan video simple ni...hihi.
Abaikan wartawan tak bertauliah tu...hihi


Kemudian tempat pertama kami ialah ke tempat ginseng...
Kami diberi pendedahan tentang ginseng korea
Kat dalam tempat ginsng tu tak dibenarkan amik pic...so xde pic..huhu
Kemudian kami ke tempat brg2 kosmetik
Tp sbb xberminat sgt so xamik port sgt..hahaha
Kemudia kami ke stadium....stadium satunya2 di seoul.....best sgt berpeluang melawat ke sini







Lps tu kami lunch kat Restoren Turki yag ada itewon..
Itewon ni kawasan muslim tau..jadi banyak makanan halal kat cni.
Makanannya marbeles!!!
Kemudian kami solat di satu2nya masjid di sini.
Masjid yang sangat indah...alhamdulillah...

         Ok nantikan last day ye....
Sayonara...=)

3 comments:

  1. waah beznyaa dpt p seoul...trgin nak p sna gak berwinter sonata kat sana :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

New Passion!!

New Passion!!
Jom Kita Ber CD!!!!

My Hobby..(^_^)

My Hobby..(^_^)

I Wish.....I Wish...

@ Make cupcake for my frens
@ Success finishing Master

@ Nak holiday ke Sandakan & Tawau
@ Mau jejakkan kaki ke Negara Kangaroo
@ Mau beli DSLR sendiri...:)
@ Mesin Jahit & Mesin Jahit Tepi