Loading...

Sunday, May 8, 2011

Our babywearing just begin!!..^_^

Alhamdulillah...................sampai jugak niat ibu nak ber 'babywearing'..^_^.
Kalau start dari Anith kecik lg best kan??
Bleh try wrap, ring sling dan banyak lagi gadget....hehehe.
Masa mula2 dulu, ibu xarif sgt ttg babywearing ni tp ibu berminat.
Tp sebab Anith dah besar ibu lupakan hasrat nak babywearing.
Segalanya timbul lagi bila Anith kdg2 waktu jenjalan nak berdukung dengan abah & kadang2 dia tido.
Cian plak kat Anith dan juga her Abah....hehehehe.
Ibu surf dengan lebih gigih satu gadget yang sesuai utk toddler...................MEI TAI.
Tp.............untuk berat anith......nearly 14 kg's nampak cm xboleh.
Ibu survey2 lagi dan alhamdulillah.....recommended dr kwn ibu.
Ibu jumpe Puan Neeza from Neezaneedles.
Puan Neeza sudi buatkan custom untuk anith.
Ibu sangat2 bersyukur...............^_^.
Tp ibu request kat Puan Neeza buat Buckle Tai (Mcm Mei Tai tp ada buckle)
Easy for abah Anith guna & friendly too...hehehe
Akhirnya.... 'Buckle Tai' Anith sampai ke rumah semalam.
Ptg semalam trus kami try test.............
Reviewnya..................
'Amat selesa dan yakin nak travel nt....xterasa pun berat anith 14 kg bila guna Buckle Tai ni. Ibu pun bleh carry Anith lama2 tau.....hehehe. Jahitan yang kemas, design yang menarik siap ada hood lg. Jd kalau waktu panas dah xbimbang....alhamdulillah sgt...(^_^).
Harga?? Bg ibu harganya sangat affordable....nak tau harga??
Jom ke Neezaneedles.
Xrugi melabur untuk keselesaan anak tersyg...betul x??
^_^
Jom...layan gambar......

 # Ni la rupe 'Buckle Tai'...cantik kan??

 # Truly from my heart 'I LIKE IT!!'

# Abah pun testing jgk.....^_^

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...