Loading...

Wednesday, May 11, 2011

My Cloth Diapering Journey still FUN!!...^_^

As salam semua!!!
Semoga semua berada dalam keadaan sihat dan ceria pada malam ini...amin.
Cuaca kebelakangan ni agak hot kan?
Mybe perubahan monsun kot....harap cuaca cepat ok...amin.
Tp alhamdulillah sebab CD2 yang dibasuh kejap je kering...hehehe.
Selama hampir 9 bulan tugas ibu CDkan Anith beralih ke Tok Ma Anith, kini tugas itu kembali kepada ibu semula sebab ibu dah dok ber3 skrg.....yeay!!!!
Keghairahan ibu dalam menCDkan Anith masih tinggi sebab ibu makin suka berCD.
Selain dapat berjimat, dapat kurangkan sampah dibumi....Anith juga terhindar dari dioxin yang ada dalam DD.
Skrg ibu mula berjinak-jinak dengan CD dari luar negara dibeli melaui group buy oleh kwn2.
Juga CD2 custom made buatan kwn2 seperjuangan yang dianugerahkan kehebatan utk membuat CD jenama sendiri.
Alhamdulillah..rezeki Anith.
Namun begitu.....CD Coolababy, CD Sunny Minky & brand lain tetap ibu guna cuma nak try pegi lebih jauh dalam pengembaraan CD ni dengan try method AI2, Cover, Prefold & juga Trifold.
Alhamdulillah makin seronok dan ibu dapat belajar dengan lebih banyak lagi.
Nt bila Anith dah potty.....CD2 ni akan diperturunkan kat adik2 dia nt.
So, no more DD...insyaallah..^_^
Apa lagi?? Layan gambar Anith yang latest berCD.....^_^











No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...