Loading...

Sunday, November 21, 2010

Salam Aidiladha....

Holaaa...........my friends!!!!
Long time no see..................hehehehe.
Sori buat kwn2 sbb ibu xsempat nak hapdet blog.
Kekangan masa yang amat2 limited untuk ibu prepare for everything.
Sem ni plak bz ngan microteaching....huhuhu....ibu kene tempuhi jua.
Banyak la pot pet pot pet ibu ni..
Sebenarnya ibu nak ucapkan Salam Aidiladha buat kwn2 ibu semua.
Harap belum terlambat lagi ye.
Baru raya ke 3...hehehe.
Hari ni 2nd last day ibu beraya di kelantan.
Esok ibu dah nak balik KL....ibu ade kelas + abah ade conference.
Sedey nak tgglkan Anith lagi....:'(.
Anith dah banyak mulut skrg ni...suka joget, suka menyanyi dan suka berlari...hehehe.
Amat indah bila di sisi anith......cepatlah bulan 4..xsabar nak hbs study...huhu..:'(.
Kwn2 cmne raya haji tahun ni?
Mesti best kan?
Raya Haji tahun ni bg ibu mmg best sgt sbb tahun ni ibu buat Qurban.
Alhamdulillah rezeki dari-NYA ibu dapat buat Qurban tahun ni.
Tambahan pula atok n nenek ibu dari Pahang pun join raya kat Kelantan.
Lagi meriah....yeay!!!!
Ok la kwn2...ibu xleh lama.
Nak siapkan esaimen, nak study + nak isi borg posting plak.
Kwn2 doakan ibu dapat posting dekat dengan abah ye nt.
Xsanggup nak berpisah lagi dengan abah + Anith.
Doakan ibu ye kwn2....amin.
K la ibu berundur dulu.
See u soon!!!
Daaaaaaaaaaaaaaa.......salam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...