Loading...

Thursday, April 1, 2010

Cloth Pad

Cloth Pad????Ape tu???
Haaa..........kalu nak tau ni la "Lampin Kain" tp untuk remaja2, wanita & ibu2 diluar sana.
Untuk penggunaan harian sbg Pantyliner & juga masa kita "Bulan Merah".
Ingat baby je ade Cloth Diaper ye????..hehe.
Dah lama ibu nak ber "CP" ni cuma terpaksa tahan sbb harganya agak boleh tahan..hehe.
Bila smlm member ibu...Liza bgtau yg ade sale di blog Mama Patch, trus ibu usha2.

Mmg murah sgt2 sale dia.....apa lg....bertambah semangat la ibu.
Tambahan lg ada member yang nak ber "CP" skali.
Ibu rasa no big deal untuk ibu mencuba....anak dah cuba...turn ibu plak..(^_^).
Lps meng "usha", ibu order Cloth Pad yg biasa je dulu sbb yg Fleece agak boleh tahan harga.
Ibu tau fleece mesti best tp xpe la ibu try dulu yang Flannel....(^_^).
So after buat payment, td tghr Cloth Pad ibu dah di kurier by SKYNET.
Hope cepat smpai....xsabar nak guna...hehehe.Nanti bila dah guna ibu review ye....(^_^)
So..layan gambar zassssssssss............

P/S: Gambar credit to Mama Patch


# Reversible Liner


# Regular Pads (Plaid)
# Regular Pad ( Floral)


# Regular Pad (Plain Color)

# Night Pads

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...