Loading...

Tuesday, January 19, 2010

SAAT-SAAT TERINDAH IBU & AYAH BERSAMA SI MANJA


Salam semua kwn2 bloggers ibu..
Jom kita ramai2 meriahkan contest anjuran dari myluvlife2u

Tajuk contest ialah:

'SAAT-SAAT TERINDAH IBU & AYAH
BERSAMA SI MANJA'


Syarat2 Tuan Umah:

1) WAJIB jadi follower RAYYANOUTLET ;- Dah
2) warganegara MALAYSIA;- Dah
3) hantarla pict² terindah ibu & ayah bersama si manja anda...-Dah

# Gambar ini amat bermakna kerana time kami holiday kat Cameron Highland..sweet sgt..

4) sila letakkan sticky mode (pic itam pth di bwh tu) di sidebar anda & link kan nya di dlm link list korang- Dah

5) copy juga banner rayyanoutlet di side bar anda (tak paksa, klu nk letak pun boleh, xmau letak pun xpe)- Dah


6) sila tinggal kan link anda di kotak komen ya utk tuan umah melawat
Pemenang2 berdasarkan pemilihan JURI TETAP RAYYANOUTLET- Dah


Hadiah????


- Tuan rumah akan bg sesuatu istimewa yg jarang dibuat org...akan jadi satu kenangan utk family kawan2 ye...jgn sedihhhh..upin ipin dah minta ibu sediakan hadiahnyer ...hehehe



CEPAT!!!JOM JOIN SEKARANG!!!


CONTEST DITUTUP PD 31 JANUARI 2010

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...