Loading...

Saturday, October 17, 2009

# Anith n PEEK A BLOCK..


# Anith say " Hi everyone!!!!..."

Salam n Good Morning everyone!!!!
Sori dah banyak hari xupdate
Lately skrg aku tgh busy sket..

Bukan ape pun...tgh struggle nak abiskan key in data

Nak abiskan cepat2...nt dah analyze tggl nak writing utk chapter 4 & 5 jek..

Em sungguh tertekan aku this week...huhuhu
Weekend baru la aku ade masa untu mengadap blog ku yg usang ini...huhu

Haishhhhhhhhhhhhhhh............!!!!!! Membebel jek aku ni.....

Ni nak citer....last week aku n hubby ade blikan anith mainan
Dah lama aku aim...sbb nak bantu anith cepat berjalan

So....dapatla aku n hubby blikan PEEK A BLOCK untuk anith
Tp anith agak takut2 so kene amik masa untuk dia sesuaikan diri dgn mainan brnya..
Kat cni aku uploadkan gambar2 nya....


# Ni la....PEEK A BLOCK tu...

# Anak ibu tgh 'mengobek' @ explore

# Nak cuba panjat tp agak2 takut lg

# Nama dia HIPPO.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...