Loading...

Friday, August 21, 2009

21 August 09 @ 1st Anniversary..


# Selingan....kasih seorang ayah...


Salam Frens....
1stly...Selamat Berpuasa esok...mlm ni jgn lupa solat tarawikh tau..(^_^)

Actually today is my special day @ MY ANNIVERSARY
Aku just blikan abg 2 helai baju jek...
Smlm g shoppin ngan Anith kat JUSCO berdua..
Tp nak tau x ape abg bg aku??
Jeng...jeng..jeng.....
Aku dapat RANTAI KAKI...So sweet my hubby...(^_^)
Gumbira sungguh ati ku...Xsangka abg bg adiah yg terlalu special buat aku..syg abg..mmuuaahhh
Ayang suka sgt rantai kaki yg abg bg ayg...(^_^)
I LOVE U syg.....
Abg..thanks sbb abg sudi hadir dalam idup ayg..
Menyerikan & menceriakan hari2 ayg
Mencintai & menyayangi ayg sep
enuh ati
Ayg amat2 bersyukur dikurniakan suami yg amat cintai ayg
Dan juga dikurniakan seorg puteri untuk kita berdua
Ayg syg abg sgt2..ayg cintai abg sampai mata
ini tertutup satu ari nt..
Abg...thanks sbb sabar dgn karenah ayg...syg sbg...
Smoga ikatan perkahwinan kita akan tetap u
tuh wpun bnyk dugaan yg menanti kita..amin..

Malam kami dinner bersama ngan Anith kat restoran makanan Jepun..
ICHIBAN RAMEN.
Kami try makan set nasi ayam..mmg sedap sgt..(^_^)..abg treat....
After that kami balik n mu cupcakes yg di order pu sampai
Aku adiahkan cup cakes tu kat abg tanda cintaku yg mendalam kat abg..
Abg cium dahiku ambil ucapkan terima kasih....bahagianya ku rasa...(^_^)


Ayg SAAAAAYYYYYYYYAAAAAANNNNNGGGGGGGG ABG.....


# Hadiah dari abg


# Kenangan mkn kat ICHIBAN RAMEN

# Cupcakes Anniversary kami

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...