Loading...

Tuesday, July 14, 2009

SeMpAt TaK...?????...Adeh....

Satu hari ari ni aku dok pikir SEMPAT TAK aku habiskan semester ni master?
SEMPAT TAK aku submit thesis semester ni?
SEMPAT TAK aku grad untuk 2 tahun?
Adeh..pening kpl memikirkan memandangkan masalah yg aku hadapi berturut-turut..:'(.
Best tgk kengkawan yang dah LULUS VIVA VOCE..aku mcmn???
Takutnya aku bila pikirkannya...
YA ALLAH...kuatkan lah hati hamba MU yg kerdil ini dalam menempuh segala cabaran yg mendatang..Tenangkan lah hati ini yang amat susah hati skrg ini..amin.
Td aku bgtau abg takut xsempat habiskan sem ni.
Abg ckp xpe, asalkan aku berusaha sebaik mungkin.
TERHARU aku bila abg ckp cmtu.
Khamis ni abg dtg..xsabar nak jumpa abg.
Abg..Ayg n Anith RINDU SANGAT kat abg....
Ayg bersyukur kerana menjadi isteri yg amat abg sayangi n cintai
Ksih syg n cinta ayg xpenah kurang sedikit pun untuk abg
Moga kita sentiasa bercinta hingga akhir hayat..amin.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...