Loading...

Saturday, July 11, 2009

# Jalan kat TESCO-Mlm Anith Mengamuk..huhuhu #

Haaaaaa.....so sleppy today....
Nak tau knp? Haaaa...tggu ye...ikut giliran..hehehe.
Ptg smlm aku g amek my sis yg blaja kat HUKM.
Anith yg baru je ok sket dr demam pun ikut gk.
After that, we go shopping at TESCO (Wet stuffs).
Masa kat TESCO Anith dah merengek2 agaknye xselesa kot sbb dia selsema.
Dalam TESCO plak aircond. Aku g bli2 brg then balik.
Dah la jam....adeh kebas lutut rasa..huhuhu


Bila masuk waktu malam Anith still xselesa.
Tp tgh malam br dia memulakan angkara...mengamuk..huhu.
Serba salah aku dibuatnya. Smua xkena. Aku pun xtau ape yg Anith nak.
Adik aku pun xtdo sama smlm...cian mak teh...hehehe.
After subuh br la Anith dapat tido lena then aku pun lega.


Ibu xkisah xtido cukup syg tp asalkan anak ibu sihat...
Kla, ari ni pak mude aku konvo inspektor polis.
Tp aku xdapat nak join sbb Anith pun emosi dia xbrp stabil sbb demam..hehe.
TAHNIAH buat pak mude...(^_^).
Mesti mak ude hepi sbb nt pak mude dah nak balik umah...(^_^).



Kat cni aku upload skali gambo Anith ms dia demam.
Daaaaaaaaa.........salam.
# Sempat tido mengiring...hehehe
# Cian anak ibu

# Tido pun senyum ke syg??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...