Loading...

Friday, July 10, 2009

@ Anith Demam @

Salam...
Sori smlm aku xupdate blog sbb Anith DEMAM. Sampai skrg pun badan dia agak panas lg wpun dah mkn ubat demam. Selsema dia cm dah ok sket this morning. Cian Anith, x aktif lgsg smlm. Aku pun serba salah jdnye. Mybe jgk Anith demam sebab rindukan ABAH dia. Dah 4 hari dia xjumpa abah dia. Ermm...smlm byk kali gak die bgn tp aku lega sbb dia xmengamuk sgt..baik sungguh anak ibu. Msti anak ibu tau kan ibu sensorg je ngan Anith kat cni...
Okla, tu je utuk ari ni. Nt aku upload gambo Anith smlm. Nak upload skrg nset tgh cas batt. Smoga anak ibu cepat sembuh ye syg....amin..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...