Loading...

Wednesday, June 10, 2009

Gi Jenjalan @ NOKIA 5800 Express Music

Salam..
Hi...smlm aku xsempat nak update blog. Family aku sampai isnin kul 1930 pm. So smlm aku g jenjalan kat sg petani umah pak ngah ku. Dalam kul 4 kami keluar n nak tau x smpi umah balik kul brp? Kul 12 mlm tepat....hehehe. Penat sungguh smlm. Before ke sg petani....hubby, aku, anith n family singgah umah mak mertua ku kat kulim. Sampai2 je tgk pokok rambutan da lebat berbuah...mak oiii....terliur ku dibuatnyer. nasib baik xmasak lg. Kalu x dah lama aku melantak..hehe. Aku ni antu rambutan n durian...(^_^). Smlm mak mertua ku kirimkan buah macang kat parent ku.Syok sungguh la smlm. Anith pun nmpk sronok je g jenjalan..hahaha. Lg best smlm sbb nset baru sampai. Hubby ku blikan adiah sempena Mother's Day...thanks syg. Ayg syg abg sgt2...mmmuuuaaahhhhh...(^_^). Nak tgk x nset...ni dia...jeng...jeng....



Cantik x?..(^_^).. Pastu kat bawah ni aku sertakan gambar bband aku...heheh


Abg...ayg akan gunakan kemudahan yg abg beri ni baik2 ye syg...LOVE U.....(^_^)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...