Loading...

Saturday, November 19, 2016

Simpan Kenangan Bersama Liberty Printing Serendah RM20 sahaja

Pon..pon....
Assalamualaikum....
Sape kat sini suka SELFIE, WEFIE & bergambar dan abadikan gambar-gambar tu?
Tak kisah lah kat casing HP, Photobook dll
Marsha adalah salah satu org macam tu...hihihihi

Tau dak yang kita boleh simpan kenangan gambar kita kat casing henfon serendah RM20?
Caya x?
Nah tgk bukti ni
Marsha dah buat...hihi


Nak suh edit edit letak perkataan pun boleh
TERUJA TAK?
MACAM MANA NAK BUAT??
Olay Marsha bagi satu kod untuk korang yang berminat
KOD  : NMS1001


Korang gunakan kod nie okey untuk dapatkan harga promosi untuk casing  custom made by libertyprinting
korang boleh nak request macam mana nk letak gambar korang
yang comey iteww....hihihi
CARANYA??
Mudah sahaja

Ikut step kat bawah ni yer...

How to get this special offer?

Step 1: LIKE & SHARE this post.

Step 2: Send us a photo you want print to 019-9858151 via Whatsapp. 
Step 3: Made payment after receive confirmation from us.
Step 4: Receive your phone case within 3-5 working days after artwork is confirm.

 **Model list :
No Model
1 Samsung Note 2
2 Samsung Note 3
3 Samsung Note 4
4 Samsung Note 5
5 Samsung S3
6 Samsung S3 Mini
7 Samsung S4
8 Samsung S4 Mini
9 Samsung S5
10 Samsung S6
11 Iphone 4
12 Iphone 5/5s
13 Iphone 5c
14 Iphone 6+
15 Iphone 6s
16 Iphone 6


Term and condition:
• Offer valid while stocks last. 
• Offer until 30 Nov 2016. 
• Offer are subject to change without prior notice.
JOM grab PROMOSI NI SEGERA!!!
Up To Date korang punya henfon yang lama nampak cam baruuuuu....hihi
MAKLUMAT LANJUT BOLEH SINGGAH 
macam-macam lagi yang korang boleh buat taw :)




Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place
Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2017

4 comments:

  1. wahhh murah. tapi kalau oppo mmg susah nak cari casing,pkai yg awl2 dpt tu ja laa

    ReplyDelete
  2. Waa.. Tak boleh lepaskan peluang ni...

    ReplyDelete
  3. Nanti saya tanya kawan2 kalau ada yg nak.

    ReplyDelete
  4. Nanti saya tanya kawan2 kalau ada yg nak.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...