Loading...

Thursday, November 24, 2016

'Rumah Baru' untuk Si Dia


Assalamualaikum moninkkkkk...hihihi
Sihat semua kan?
Tak sihat jangan lupa rest dan yang penting makan ubat.
Marsha doakan kwn kwn sihat senantiasa.
Semalam punya cerita...kira terobek la ni.

Dah lama survey 'rumah baru' untuk anak anak bulus
Kena betul betul pilih sebab nak guna lama kan
Dan untuk keperluan 3 ekor kucing
Saiz , material & harga memang jadi ukuran

Dan 2 hari lepas Marsha tetiba terima sms dari RHB bank.

RM0.00 RHB: Exclusive offer just for you! Get 15% OFF at Lazada till 14/12/16 with RHB Credit & Debit Cards. Use promo code xxxxx. Visit website for T&C

Allahuakhbar...Allah tau kami tengah mencari rumah anak anak bulus dengan harga yg murah sikit.
Ok sgt dapat diskaun 15%
Syukur alhamdulillah.
So semalam terus beli.
Ni ha rumah baru dorang




3 tingkat supaya dorang selesa nak berlari lari
Alhamdulillah rezeki anak bulus
Ngam ngam offer dari RHB untuk Lazada.
TQ RHB Bank 😘😘😘

Doakan mereka membesar dengan sihat yea
Aamin


Marsha
Part Time Blogger
Review Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator



2 comments:

  1. mesti anak2 bulus seronok tak hingga dapat banglo mewah gitu.. hihihi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...