Loading...

Tuesday, November 29, 2016

Cara Update Blog Guna IPhone


Assalamualaikum semua 😘😘
Sekarang ni bersiaran di Johor Bharu.
Kebiasaan bila cuti sekolah Marsha & anak mmg akan follow husband outstation.
So arini di sini lah kami 😊😊😊

Pagi ni nak share dengan kawan-kawan macamana nak update blog on the go dengan Iphone
Kalau pengguna Iphone mesti dah faham kan punya siksa nak update blog pakai apps
Banyak yang tak friendly Iphone sbb Iphone pun tak friendly...hihihi

Biasa pun mmg akan buka blog via safari then updated macam kat dekstop dan mmg lambat...huhuhu
Ok meh nak share apps yang buat masa ni membantu Marsha update blog
Rasa senang bila ada apps ni



Ye ni apps dia...
Nama BLOGUMA
Lebih senang dan praktikal



Jadi kawan-kawan yang pakai Iphone boleh cuba ya
Sharing is caring 😘😘😘


Marsha
Part Time Blogger
Review Job Blogger
ID Shakler shoot to Master 2017



3 comments:

  1. klu pakai i pjhong nanti boleh la aplikasikannya hehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha iphone mmg tak friendly pon..
    cara yg bagus kak..;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...