Loading...

Monday, September 19, 2016

FREE Movie Screening di TGV AEON Mall Klebang

Assalamualaikum...
Sihat ke semua?
Kat sini alhamdulillah sihat dengan izin Allah.
Nak citer sal semalam.
Korang tau kan TGV AEON Klebang buat open house sempena perasmian pembukaannya?
So dorg bg tgk movie FREE dari 16 sept - 18 sept (semalam last)
Masa kat kampung tu mcm dah frust sebab pikir tak sempat kan.
Tp sabtu kami dah bergerak balik ipoh sebab takut stuck jammed. Letih oii....hihi
So ahad tu masa rest dan preparation untuk kerja isnin.
So semalam saje ajak en husben layan FREE MOVIE ni.
Bukan semua movie ditawarkan tau.
Hanya yang tertentu sahaja dan masa pun dah ditetapkan.
Kali ni kami g tgk cerita Mermaid arahan Stephen Chow.


Masa citer ni kuar dulu tak sempat nak tgk.
Alhamdulillah dapat jugak tengok dan free lagi....hihihi
Nak tau apa lagi movie yang ditawarkan?
Boleh terjah www.tgv.com.my
Alhamdulillah seronok tadi layan citer tu.
Arahan stephen chow mesti kelakar punya....hihihi
Disamping itu juga ada mesej yang nak disampaikan.
Apepun, ucapan ribuan terima kasih buat pihak TGV umumnya dan TGV AEON Klebang khususnya sebab bagi peluang kepada penduduk klebang khusunya untuk tonton wayang free. Mana tak nya, td ada tanya budak budak yang ada dorang cakap dorang dari pagi lagi layan movie. Gigih betul queue up...hihi.

Meh layan gambo kami berdua yer....^_^


Marsha
Shaklee Mama
Part time blogger
Master Coordinator 2017

6 comments:

  1. Untunglah menonton free
    Kena sekeluarga dah berapa dpt jimat kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kakzakie...sorg dah rm10 sblm kul 6. Kanak kanak rm7. Rm27 jugak tu jimat...hihi

      Delete
  2. crita tu lawak kan?? tringin gak nak tgk dlu tp tak sempat huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...