Loading...

Thursday, March 10, 2016

MAPS Ipoh

Assalamualaikum....kwn kwn semua sihat ke?
Maaf lama tak updated.
Dah hampir 2 bulan kot kan.
Nak publish tp gambar tak transfer.
Jd ter gantung gantung dah keje nak updated blog.
Tambahan 2 minggu lepas ada ujian 1.
Jadi quite busy sikit.
Jangan marah tau...I'm back....hihihi

Ok ni nak cerita tentang MAPS.
Ala taman tema yang akan dibuka bulan 6 ni di Meru, Ipoh, Perak.
Nampak mcm ala Universal Studio.
Macam excited je.
Tiket pun dah beli....beli annual pass lagi.
Yang lebih spesel rezeki dapat beli annual pass utk org Perak.
Alhamdulillah sgt.

Masa beli tu tgh promotion.
Dorang buat promotion utk harga tiket.
Ni dia promotion nya....


Jadi masa nak beli tu kan buy 3 free 1.
Kami bertiga je pun.
Jadi combine dengan famili lain yg perlukan lg 1 tiket.
Alhamdulillah Allah permudahkan...syukur :)
So lepas bayar kami diberikan tiket sementara dan akan buat pada 1 Mac keatas.
Kad sebenar ala ala ic ada gambar tau....hihihi
Ni kad sementara....


Tu 3 tiket dah dalam genggaman....hihihi
Kata dorang boleh masuk hari-hari tapi limit sehari skali je.
Oklah kan dari limit beberapa kali je....hihihi

Ni muka happy kami....hihihi


Nt kita sambung ye....:)

Marsha 
Shaklee Mama 
Master Coordinator 2016

24 comments:

  1. Done join GA dan follow

    Salam perkenalan sis :)

    Kindly follow me back at http://azirafreesia.blogspot.my/2016/03/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html?m=1

    ReplyDelete
  2. Follow sini 333. Jemput singgah http://akuyangpostkauyangpanas.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  3. singgah nak kenal2 dgn blogger marsha BU.

    ReplyDelete
  4. cmna nak beli tiket tu on9. teringin jg nk pi..hihi
    btw sy dh follow blog awk #340. jom singgah blog sy http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my salam perkenalan ye. thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni beli time deme buat road tour..nt bila buka rasanya ada online.
      Salam perkenalan..;)

      Delete
  5. wahh gi maps ye.. best tu...

    yanie dah join: Giveaway Bernilai RM500?? wow!!

    http://www.yanieyusuf.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan dari ROse.. done follow... singgah sini dari GA blogger utara :)

    ReplyDelete
  7. husna tahun lepas dgr cita pasal maps nih sbb masa lawat adik kat ipoh, ada perasan satu projek kat meru sbelah dgn highway.. waktu tu rasa mcm x sabar nk tggu pembukaannya.. tp xtawu lah bila dapat masuk.. hahaha..

    salam kenal! husna ahli blogger utara jgk..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni ada masuk ni husna...hihi

      kita jumpa dah bertentang mata..kekeke

      Delete
  8. wow.. bulan 6 nak bukak dah ?? pergh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai baru jenguk umah..bz benau...huhu.
      Belum lagi siti, extend bulan 12 ni katanya..huhu

      Delete
  9. cm bess jerr,, msti byk jwatan kosong ni..hehe..

    ReplyDelete
  10. semangatnya siap dah beli yearly pass tu tak tahan he he he..marsha nnt minta tolong update kan sitisharini.com tu ke adaubiadabatas.blogspot.com ye TQQQQQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sebab masa tu dorg promo murah..okey nt marsha update k..=)

      Delete
  11. kak ooo kak.. mana tuan rumah ni kakkkkk hehe..

    ReplyDelete
  12. wah dah masuk MAPS best tak...? cepat sambung kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lg arz...bulan 12 nih extend katanya...hihi.
      Lambat masuk umah bz nau..huhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...