Loading...

Saturday, January 2, 2016

Boat Noodle Review

Akhirnya...hari ni 2.1.2016 dapat juga mulut ni merasa makanan sedap dari restoren Boat Noodle.
Sebelum ni hanya ada kat KL je.
Dah lama teringin tau.
Bila dengar ura ura nak buka kat AEON Klebang dekat dengan umah memang rasa bersyukur sgt.
Kata nya buka December.
Awal December lum buka lagi.
Akhirnya penghujung December dorang buka.
Dan hari ni dapat merasa.


Mula mula sampai full...kena que.
Alhamdulillah tggu dalam 5 minit je. Rezeki.



Yeay dah dapat seat jom ngoder....ni dia menu


Pilih punya pilih dan disuggest oleh pelayan kedai kami amik thai noodle rice.
Amik dua-dua perisa dan juga ayam dan daging.
Beza Pathumthani (Pedas) dan Ayuthaya (Masam)
Jadi untuk permulaan kami try 10 mangkuk Thai Rice Noodle.
Air kami amik Green Tea Ice dan Drink of the day arini (longan)

Order tulis sendiri ye...stail kopitiam...:)


Alhamdulillah dah sampai.....
Kenyang dibuatnya....memang sedappp :)
Nt boleh datang lagi...^_^

8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...