Loading...

Friday, December 11, 2015

Sri Langit Hotel,Sepang Review

Assalamualaikum...
Lama tak hupdate blog yang dah bersawang.
Asyik busy ke buat-buat busy??? ...hihihi
Memang busy sebab asyik tak lekat kat umah je sejak cuti sekolah ni.
Follow encik husben outstation.
Kali ni ke Sepang sebab encik suami ada audit dekat kilang Kelloggs di Bandar Enstek.
Dan tempat menginap kami pilih Sri Langit Hotel yang terletak di Bandar Baru Salak Tinggi di Sepang.
Sri Langit hotel ni konsepnya adalan kabin kapal terbang.
Mula-mula masuk kat lobi pun dah nampak suasana dalam kapal terbang.
Front office staff semua pakai ala pramugara pramugari.
Hiasan pun banyak replika kapal terbang.
Serta tersedia komputer untuk check in terus flight.
Bila masuk ke bilik.....haa....ni dia...macam dalam kabin flight kan?


Makanan pun sedap tau.
Lagi satu yang menarik hati ialah:


Cer tekq apa ni????
Ni la eskrem spesel tau.
Harga dari rm5.90 ke atas.
Ok sebelum berundur ni la kilang encik suami kena audit aritu.

Ok jumpa nanti yer...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...