Loading...

Sunday, October 18, 2015

Birthday Gift from The Face Shop

Oktober adalah bulan saya.
Bulan saya cukup umur.
Berapa??? Hahaha....nanti saya reveal.
Semalam sambil teman en somi ke mines untuk money changer.
Jumpa lah kedai The Face Shop....teringat awal bulan aritu dapat sms ni.

"RM0.00 THEFACESHOP:Happy Bday!Dear NOR MARSHALIZA, flash this & get ur Bday Gift+30% disc @ any TFS outlet.Valid till 31/10/15.T&C apply"

So ape lagi terus singgah dan flashkan sms kat dorang.
Sebenarnya The Face Shop ni saya guna bedak compact je.
Tu pun skali je beli sbb buy 1 free 1.
Jadi nak membeli lagi memang tak tau nak beli apa.
Last skali amik essence untuk rambut dan hand lotion kat si kecik tu.
Free gift???  Dapat.....dapat facial foam yang besar...wah huntunggggg!!...hihi
So belian semalam rm50.01 je lepas less.
Ok lah kan.....hihi





Shaklee Mama
Master Coordinator 2016
013.933.7697

14 comments:

  1. rezeki rezeki...hehe singgah folo ye

    ReplyDelete
  2. Haii.. Cakk.. Done Follow sini no. 256
    Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
    boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

    Official Blog :
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    Catlover Blog :
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Blogwalking sini :) & follow sini. Jom ke blog ayu :)

    ReplyDelete
  4. Blogwalking sini. Jemput join GA for mommy blogger bloglist kat blog saya

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. tq blogwalk di blog saya. master coordinator shaklee ke? wow! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...