Loading...

Tuesday, October 6, 2015

Alhamdulillah...Rezeki En Suami lagi... Maze Runner Win & Watch : Scorch Trials

Yesss...kami peminat Maze Runner.
Cuma tak terpikir pun nak join contest TGV.
Dah alang-alang dah tengok maze runner kami berdua mencuba nasib
Pastu lupa daaaa....hahahaha

Last week masa en suami outstation, en suami bagitau TGV call dia tanya serba sedikit.
Eh, dalam hati......mesti menang ni cuma tak tau lah dapat ape kan.
Lepas tu en suami cek kat LINE TGV...ok ada terselit nama dia.
Alhamdulillah...masuk niat suka-suka je tp kalau dapat syukur alhamdulillah.


Seminggu lepas tu hadiah nya selamat sampai.
Ni dia.....


1x Maze Runner : The Scorch Trials Dessert Scarft
1x Maze Runner : The Scorch Trials Key Chain
1x Maze Runner : The Scorch Trials Woven Patch

Dan ia milik si isteri yang suka simpan buat kenangan...hihihi
Tumpang rezeki suami tak salah kan....hihi



Marsha
Shaklee Mama
Master Coordinator 2016
013.933.7697

22 comments:

  1. Tahniah sis..
    Rezeki suami isteri..


    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Tq tq tuah encik suami..kite tumpang je...kiki

      Delete
  3. Pengelat ni:)
    Org lelaki biasalah hadiah dia pun dia bagi kat isteri atau anak dia
    Kalau isteri/anak tak nak baru dia guna.

    ReplyDelete
  4. done follow.. singgah dr segmen http://www.masturadin.com/2015/10/give-away-nurfuzie-dot-com-1-bernilai-RM1000.html

    ReplyDelete
  5. wahhhhh, ni rupanya antara pemenang tuuuu,

    nona byk gak try, tp salu tak dapat....... cishhh~ tp hr tu skali jalan je try, xde try lg....

    tahniahhhhh ye....best cite ni, tak sabar kan nk tgk final nyerrr, hehehe~

    follow sini, join GA cik en

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq follow....aah xsangka dapat sbb lama baru tau result...hihi

      Delete
  6. wah,tahniah..bestnya daoat hadiah..jeles i tau..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I pun jeles u....sy masuk xpernah rezeki dapat....hihi

      Delete
  7. alhamdulillah rezaki tu. anyway zie jalan2 sini
    http://jepunmari2.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Suami yg bertuah..marsha tumpang je....hihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...