Loading...

Friday, September 4, 2015

Trip ke Bangkok PERCUMA

Bila dengan perkataan PERCUMA.
Saya pasti semua teruja kan?
Samalah dengan saya....sangat teruja walaupun ia bukan untuk saya.
Tapi untuk anak-anak shaklee saya.
Partner saya dalam Shaklee.
Memang saya teruja.


Star Asia Trip ke Bangkok....sape tak nak kalau g PERCUMA hanya bwk duit shopping je....memang best.
Terbuka untuk semua SID,  Supervisor dan Sr Supervisor sahaja.
Yang menepati kelayakan tertentu yang Shaklee dah tentukan.
Pastinya tempat tinggal, makan minum semua ditaja shaklee.
Wah saya xsabar nak explain kat anak-anak shaklee saya.
Saya tumpang gembira.
Tambah pula trip ni tak perlu point.
Wahhhh syokkkk.....
Uolss kalau nak join group saya dan kejar rewards ni masih sempat tau.
Ask me how....😉


Marsha
Shaklee Mama
Master Coordinator 2016
013.933.7697

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...