Loading...

Wednesday, September 23, 2015

Review Makanan di Wing @Zone

Alkisahnya semalam lps check out dan balik ke lumut menyinggah jap dekat hasil laut Jamilah beli ikan bilis mata biru.
Lepas tu gerak ke AEON Manjung....saja nak melawat kawasan...hihi
Solat dan pusing-pusing last last petang tu lapar...kikiki
So pusing lah cari kedai untuk mengisi perut dan rehat sekejap.
Tgk restoren segera macam biasa je...adoyaii nak makan mana ni.
Skali ternampak Wing@zone ni....tgk ada halal Jakim.
Makanan berasaskan ayam paling tepat more pada Wing.
Disebabkan kami usha harga macam ok....pastu kat ipoh memang tak ada jadi kami pun try.

Masa nak meng 'order' tu nganga jugak lah nak pilih menu.
Last-last kami decide
1 kids meal untuk Anith ( 2x tenderized chicken + smiley fries+ice lemon tea)
2 meal tgh offer xingat nama ( 2x nasi, 2x 5 boneless chicken, sayur)
Yang menariknya kat sini....boleh pilih sos yang kita suka.


Sos tomato dengan chili ada tapi ni sos specialist dorang.
So untuk kid meal pilih sos samurai, untuk kami hot shot dengan
Masa menunggu pun tak lama...alhamdulillah.
ni lah makanan yang kami order dan dorg tambah blue cheese dengan ranch untuk santapan kami..hihi
Dorg bagi wet tissue gak selain tisu biasa
1st impression...nampak sedap, nasi banyak....jom makan...hihi






Ok dah usai makan......Marsha bagi 5 STAR....sedappp...banyak...kenyangg.
Alhamdulillah...meh layan pic lagi.





Marsha
Shaklee Mama
Master Coordinator 2016
013.933.7697

4 comments:

  1. Antara tempat kat Malaysia yg teringin sgt saya berholiday adalah belah2 utara.. Tp sayangnya jarang2 ke sana. Dpt baca n3 awak ni.. terubat jugak rindu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ke utara khususnya ke ipoh bgtau ye...boleh kita kenal-kenal....=)

      Delete
  2. cik en pernh makan sekali kak kat sini.. tu pun ambik wings perasa thai je.. tkut nk cube yg lain..smoke2 tu rasa nk termuntah...ahhha

    Jom singgah blog : Nurfuzie.com
    Jom singgah entry ni: Malaika Oil Produk Semulajadi terbaik untuk kulit
    dan juga entry ini Tawaran Iklan Di Blog Cik EN serendah RM10

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik en....akak ni jenis mencuba tu try tu...nt dtg manjung nak try sos lain plak. Yang penting asingkan...hahaha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...