Loading...

Wednesday, September 16, 2015

RAHSIA Anak Lebih Berjaya



Salam Hari Malaysia semua!!
Selamat bercuti sehari ya......hihihihi
Ok semalam dapat satu whatsapps dari encik suami.
Amboi.....mentang-mentang wife dia agak suka bebel....hahaha
So, korang tau tak?


Apa komen??
Cer share komen korang.....hihihi

Marsha
Shaklee Mama
Master Coordinator 2016
013.933.7697

8 comments:

  1. salam singgah, :) mungkin ada betul sbb mak ni bukan saja saja berleter, ada sbb nya tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan....lumrah wanita kebanyakkan suka bebel tapi untuk kebaikan...kan..hihi

      Delete
  2. singgah sini.. memang buat anak berjaya. dh terbukti ! hehee

    boleh join blogger utara di FB dan IG : BloggerUtara. boleh share link di situ dan kenal dgn smua ahli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah ada testimonial...sy pun suka bebel...hihi

      Delete
  3. Assalamulaikum... Tq singgah blog ekin... Tu lq ada bc gak memang betul kut hihihi

    ReplyDelete
  4. salam:))
    tp sy xsuka bebel..cubit terus hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm ciksiti,

      saya dua dua kadang kadang gerak...hahaha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...