Loading...

Tuesday, September 22, 2015

Kisah Berniagaku.....


Assalamualaikum... sihat semua kwn kwn bloggers?
Hari ni nak storytelling sikit-sikit
Tentang pengalaman berniaga.
Sebenarnya dulu-dulu pernah berniaga macam macam tapi sebab main redah je jadi tak melekat lama.
Pernah jual cloth diapers, pernah jual cloth pad, pernah jual bantal panas, pernah jual sleepware kanak-kanak dan banyak lagi.
Tapi bila banyak berniaga macam macam ni banyak belajar dari kesilapan.
Last skali baru lah beranikan diri cuba berniaga Shaklee.
Dan....tak sangka dah jejak 3 tahun masih setia dengan Shaklee.
Ada banyak sebab sebenarnya....

1. Saya punyai supporter yang kuat iaitu suami, anak dan famili.
2. Saya punyai mentor yang sentiasa ada untuk bg motivasi dan Elmu.
3. Saya punyai anak-anak, cucu cicit dan group shaklee yang bersemangat dan mereka buat saya tak kan menoleh ke belakang....usaha untuk bantu mereka.
4. Saya punyai Grouplovely yang sentiasa sharing info dan memotivasikan.
5. Saya mempunyai impian setinggi gunung untuk membantu orang lain.
6. Marketing plan Shaklee yang adil bukan menindas org lain.
7. Produk yang bagus (saya dah cuba semua produk termasuk sabun dll)

Itulah sebab saya masih stand dengan shaklee.
Saya rasa release bila buat Shaklee sebab saya minat.
InsyaAllah saya akan terus bantu group saya supaya mereka success dalam Shaklee...Amin.

Sebak......huhuhu

Layan pic ya.....
#korangtautakshaklee





Marsha
Shaklee Mama
Master Coordinator 2016
013.933.7697

20 comments:

  1. Betul... semua itu perlu utk membantu utk terus berjaya.

    ReplyDelete
  2. All the best... Btw, Cikla singgah jejalan sini... Salam kenal

    ReplyDelete
  3. Cikla dah follow awk... Keep in touch k...

    ReplyDelete
  4. Sesuatu klu dilakukan dgn penuh minat inshaallah menemui kejayaan.

    ReplyDelete
  5. all the best Marsha...u can do it in shaa Allah

    ReplyDelete
  6. all the best ! :)
    nysa singgah sini and follow

    ReplyDelete
  7. adik cik en pon ahli shakle..
    Mari lawat blog cik en
    Nurfuzie.Com
    Cik en mencari sponsar untuk GA cik en
    Pencarian Sponsor Give Away Nurfuzie Dot Com #1
    Entry terbaru cik en mengenai
    Apa Itu Lotus Birth?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok cik en....sy nak g ketuk pintu rumah melawat ni....hihi

      Delete
  8. Assalamualaikum Nor Marshaliza,

    Saya doakan semoga success dalam perniagaan dan apa juga bidang yang diceburi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...