Loading...

Sunday, August 23, 2015

Teaser Anniversary Dating

21.8.2015.....alhamdulillah anniversary datang lagi.....hihihi
Biasa mmg kami plan travel yang special sikit.
Matta Fair bulan 3 aritu terrr beli voucher bilik kat Lexis PD.
Terrr beli okay....hahahaha.
Sebab nak cuba merasa kat Lexis ni memandangkan kita tau harga semalam agak pricey bagi saya yang biasa biasa saja orangnya...bukan orang senang.
Memula cam berminat nak try Grand Lexis sebab ada pool dalam bilik.
Tapi bila tgk rega promo Matta Fair pun rm500++ pastu biliknya bukan atas air so ku decide pilih Lexis dengan harga rm320 semalam tanpa bfast dan kami beli voucher bfast untuk sehari sahaja.
Bilik yg kami pilih pula paling murah janji atas air dan famili pun kecik je.
Jadi kami pilih Deluxe Water Chalet


Memula nak sambut lambat sikit sbb hujung ogos cuti lama sikit tapi kena extra charge rm100 semalam utk public holiday jadi tak berbaloi.
So kami booking minggu ni xpelah kejap pun janji merasa dan spend time bersama.
So the day is coming......hihihi
Jumaat 21.8.2015 its our anniversary day kami bertolak ke Lexis PD.
PD jadi pilihan kami tahun ni 2 sebab:
1. Lexis
2. Suami bgtau dia tak pernah sampai PD lagi.

So.....PD lah destinasi kami travel utk Anniversary....hihihi.
Kita sambung next entry ya sebab banyakkkkkk nak sharing.
So ni teaser dulu tau.....hihihi


Marsha
Shaklee Mama 
Master Coordinator 2016 
Travel Mama 

6 comments:

  1. Salam Marsha. May Allah tie your union with goodness! :-) best tu pegi Lexis!

    ReplyDelete
  2. situ best...anak2 dpt mandi dengan aman damai...kte pun nak gedebus2 tak segan sebb private pool kan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lieya..yg ni xde private pool...yang ni atas air je. Yg private pool tu dalam list juga...hihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...