Loading...

Wednesday, August 19, 2015

Shaklee Collagen Powder Pilihan Mereka

Alhamdulillah.. Ramai dah mula pilih Shaklee Collagen Powder untuk awet muda, kulit mulus, hilangkan kedutan, kurangkan jeragat.
Bak kata Shaklee Collagen powder ni merawat dari dalam.
Kandungan utamanya adalah dari ekstrak sisik ikan merah yang tinggal di laut dalam yang mempunyai tekanan yang sangat tinggi.
Oleh itu, ia adalah sangat berkualiti.
Saya pun amalkan Shaklee Collagen Powder sejak tahun 2013.
Semalam pun ada cikgu baru terkejut ingat saya ni baya dia umur 20-an..hihi.
(Naik lift tekan sdri eh....hahaha)

Cara nak makan pun senang je....bancuh dan minumUntuk mereka saya dah buat jadual siap untuk guide cara makan.
Psst....sebenarnya ni semua repeat order kali ke2 tau.
Hihihihi


Marsha
Shaklee Mama
Master Coordinator 2016

6 comments:

  1. Kalau dah tahu kebaikannya tak mustahil akan ada repeat order dari pengguna/pelanggan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btul kak....alhamdulillah kak syukur dapat bantu dorg.

      Delete
  2. comelnya blog kesihatan ni , kak ana singgah petang ke sini marsha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak ana singgah..salam peluk cium perkenalan....hihi

      Delete
  3. selalu baca pasal kebaikan dan kehebatan Shaklee Collagen Powder ni... :)
    best of luck ye..


    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dramatic uniq....yeah sy mmg suka join GA...nt sy terjah yer

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...