Loading...

Saturday, August 22, 2015

Review - Me'nate Steak Hub

Salam petang dari Port Dickson
Petang ni nak citer tentang restoren yg jadi kontroversi dulu.
Ni dia.....hihihihihi


Disebabkan kontroversi tu lah saya memasang niat nk cuba makan di Me'nate Steak Hub ni pada malam jumaat lalu.
Cawangan yang dikunjungi adalah di setapak.
Masa sampai jam 9 malam orang dah mula crowded.
Alhamdulillah masih ada tempat untuk saya dan famili kecil saya.
Kami dapatkan meja dan terus ke bahagian daging untuk pilih daging.




Harga daging boleh tahan...harga dari RM40 hingga RM900++
Kami pilih striploin harga 70++, Lamb rack harga 60++ dan kids meal meatball.
Yang best nya harga daging tu dah included semua termasuk air free flow.
Macam macam jenis airnya.
Ok ni menu kat sana....kalau steak just g pilih daging pastu pilih cara masak je.
Yang lain-lain boleh order ikut menu.
Cara masak kami pilih medium well done.



Masa menunggu pun tak lama...memang servis tip top walaupun dah mula crowded. 
Dan akhirnya....yeayy dah sampai


Beef Steak buat suami, Lamb Chop buat saya dan meatball buat Anith.
Tapi pic meatball tak dan amik....hihihi.
Portion dia mmg besar...dan diservekan dengan sos blackpepper. 
Bila nak habis je tambah lg sos blackpepper...hihi
Sedap tak??? Ofkos lah sedap....LIMA BINTANG saya bg...hihi
Ok ni jumlah kami makan malam tu.


Kalau hari-hari kopak kot....kikiki
Ni sebab Anniversary Treats so okaylah pejam mata...hihihi

Marsha
Shaklee Mama 
Master Coordinator 2016 
Jjcm Mama

2 comments:

  1. Wahh...memang sedap tapi mahal...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Diana...nak try skali skala oklah tp kerap xboleh....hihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...