Loading...

Sunday, January 25, 2015

Tiket Wayang FREE

Assalamualaikum....
Blog ada sarang labah-labah.
Nak kena 'bersih' kan ni..mih mih..
Ok semua kawan2 blogger sihat?
Hope semua sihat k.

Nak story......
Jumaat lepas g layan citer INTO THE WOODS.
Best....tapi kali ni bukan nak story ttg citer tu tapi nak citer ttg tiket wayang FREE.
FYI tiket FREE tu kami dapat dr TGV & LINE.
Daku mmg aktif LINE nih tapi chat ngan en suami je la...hihi.
Sebenarnya LINE ni banyak 'peraduan'.
Mcm2 ku join dengan en somi.
Semua tu bergantung pada rezeki.
Ada rezeki alhamdulillah.
Jadi untuk kali ni rezeki dapat tiket wayang FREE dari TGV.
Cuma perlua download game utk kumpul 'coin' pastu isi detail...kalau dapat alhamdulillah dan rezeki hp ku, hp suami & en Z ku dapat tiket. Kira 3 tiket sit standard...alhamdulillah sgt.
Yg bestnya dapat pilih citer apa pun.
Tak terhad.....hihi
Alhamdulillah....sebelum ni ada gak menang dr chatime, doraemon & bhp...suka2 je pun.
Tapi seronokkkk.....😍😍
Meh layan pic



Kat atas ni la yg dapat FREE tiket tu ☝
Best dapat 3 tiket sbb kami bertiga...hihi
Alhamdulillah.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...