Loading...

Saturday, January 31, 2015

PANASONIC Breadmaker FREE??

Alhamdulillah...bersua kembali kita.
Tajuk macam GEMPAK je kan?
Memang ponnnn.....mmg betui dapat Breadmaker FREE.
Tapi tak join mana2 contest pun..hihi.
Sebabnya.....ku REEDEM point CC suami.
CC tu memang buat beli brg2 shaklee.....guna CC & bayar terus.
Jangan utang aa....bahaya...hihihi.
Ok berbalik cerita breadmaker ni.

Alkisahnya....IMPIAN nak baking atau MEROTI ni timbul dah lama.
Timbul bila tengok sahabat2 alam maya meroti & baking.
Jadi ku simpan impian nak memiliki breadmaker sendiri.
Makan roti yang dibuat sendiri segar....wah....BESTTT.
Tadi sebenarnya g Ipoh Parade nak cari 'Window Glass Sheet'
Sebab dapur malam2 kalau dari luor nampak direct.
Memula cari kat parkson tapi dah tak ada.
Cuba nasib di DIY dan alhamdulillah ada.
Sambil tu beli skali BENTO Anith & bekas buat sos.
Pastu kami g makan then tersinggah di SEN Q.

Niat memula kami nak servey je mesin basuh yg 2 in 1 tu.
Saja nak tengok harga nak membajet...hihii.
Jadi pas survey nak balik terlalu area promo ahli Ladycard.
Nampak lah breadmaker ni dengan harga RM799.
Teringat point CC...so kami cek dan lepas untuk amik breadmaker ni dengan FREE.
ALhamdulillah....cuma masa tu stok kat kedai xde jadi dorg akan hantar by Isnin ni.
Wah tak sabarrrr...............terima kasih buat en suami belikan.
Another wish list become true....TQ ALLAH.

Ni ha breadmaker nya.....gambar ihsan google na...hihi





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...