Loading...

Saturday, December 6, 2014

Isi Masa Lapang - Cuti Sekolah

HELLO DISEMBER!!!!

Alhamdulillah Allah bagi kesihatan hari ni untuk updated blog.
Tertingal berhari-hari jugak ni.
Cuti sekolah pun masa rasa kejap je.
Banyak palanning nak buat tahun depan ni.
Bulan 12 ni bulan SANGAT BUSY sebab nak pindah rumah.
Macamana korang handle anak bila cuti sekolah ye??
Budak-budak ni kalau cuti sekolah HEAVEN betul......huhu

Semalam ke POPULAR nak cari buku untuk bacaan Anith.
Akhirnya terjumpa buku yang best tajuknya = 25 Rasul Pembawa Rahmat.
Kisah 25 Rasul ni daku pun minat nak baca best kecik2 dulu baca.
Sekarang ni dah kurang membaca....huhu
Ni ha bukunya...memang sesuai untuk kanak-kanak


Yang buat terpikat hati bukan sahaja jalan ceritanya tapi  perkataan dalam buku tu telah diwarnakan ikut suku kata. Jadi Anith boleh praktis ejaan dia. Tak ada la tunggang langgang je sebab ada panduan.

Buat yang nak beli buku ni hanya RM29.90 kat POPULAR. Kalau ada kad member less 10%.
Ok Anith dah mula baca kisah pertama iaitu kisah NABI ADAM.
Ok see ya!!!

3 comments:

  1. cuti sekolah ni sememangnya nikmat buat budak2 skolah ni..hehee

    btw, salam ukhuwah sis :) #155

    ReplyDelete
  2. Bagus tu kak... sekurang2nya, xde la buang masa sangat :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...