Loading...

Wednesday, November 26, 2014

Kat mana makanan sedap ni Segamat?

Assalamualaikum
Seperti yang diketahui daku masih berada di bumi segamat.
Alhamdulillah dapat tempat bermalam yg ok...sebelah One Segamat.
Nama hotel adalah Koptown Hotel.
Alhamdulillah biliknya ok yang best sebelah shopping mall.


Jadi boleh la jalan2 tak perlu drive...hihi.
Ptg ni bila suami habis kerja ingat nak hunting makanan spesel kat cni.
Google kat blog jumpa Murtabak restoren Al Rizki di Taman Yayasan.
Ptg ni macam nak g cari murtabak sedap tu.
Harap jumpa...Aamin.
Kawan2 ada nak suggest tempat makan sedap kat segamat ni tinggalkan komen ya.
TQ in advance...☺☺

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...