Loading...

Wednesday, November 26, 2014

BIG HERO 6 - Review

Assalamualaikum.
Masih dibumi segamat...hihi
Pagi ni nak share review cite wayang yg baru 2 minggu kuar iaitu BIG HERO 6.
Actually memang tengah tunggu cite ni launch.
Once bila TGV emel utk early booking tiket apa lagi terus booking...hihi



Kisahnya tentang seorang budak yang genius yang bernama HIRO berjuang bersama personal healthcarenya (Baymax) & 4 org kawan2 abangnya.
Nak tau citernya better g tgk sendiri.
Daku bagi 6 star.
Sangat best dan tak dan nak rasa boring.
Anak daku pun siap menangis lagi sbb ada part sedey.
More pada persahabatan dan kekeluargaan.
Citer yang sangat touching.
Bg yang belum tengok sila tengok.
Sangat recomended.
ok...jangan tak tgk ok...hihi

4 comments:

  1. tidak sempt nak ke wayang lagi..
    inshaAllah akn kesana nak tgok citer ni juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azrin..

      Mmg recomended g tgk..mmg best.
      Selamat menonton Big Hero 6 ya...☺

      Delete
  2. Wahh macam best je.. Kawan-kawan ina pun ada cakap jugak pasal cerita big hero ni.. Teringin nak tengok tapi tak de masa pula nak pergi sebab walid ina tengah jaga spm hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe ina...sempat lagi nak tgk. Rasa tayangan dia lama jugak...wajib g tgk..hihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...