Loading...

Wednesday, October 22, 2014

The Maze Runner - Review

Assalamualaikum.
Maaf agak delay update blog.
Agak busy lepas PT3 ni.
Sibuk menanda skrip PT3.
Ok..arini g jgk layan wayang.
Sebab dapat FREE 2 tiket untuk birthday.
Birthday 28 Oktober 2014 ni dan tiket tu kena reedem sebelum 1 Nov 2014 ni.
Sebenarnya saya ni members Club Movies


TGV...Best gak dapat 2 tiket & 1 set regular pop corn serta soft drink.
So sbb TGV Kinta City ni banyak citer yg ser dikala ini jadi kami pilih citer THE MAZE RUNNER.

Star?? Bagi 5 star.
Jalan citer yang best dan asik sepraiss je.
Tak dan nak rasa sleepy.
Tak ada unsur ganas dan adegan cium2.
Alhamdulillah cerita suci murni.
Mmg best la...recomended.
Buat yg belum tgk lagi wajib tgk.
Novel pun ada citer ni.
Idola saya dalam citer ni ialah pelakon utama dan lg sorg sebagai maze runner.
Jom layan gambar...



Buat yg nak tgk cepat tgk k.
Nt dah xde kat wayang dah.
Sbb citer ni dah lebih 2 minggu kot.
Pasti puas hati..insyaAllah.


#ps: Ada lagi 2 tiket free lom reedem. Tggu citer best sbb valid date lambat lagi..hihi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...