Loading...

Monday, September 22, 2014

Menggapai Bintang #3

Shaklee...bukan hanya semata produk.
Bukan semata nak jual aje.
Dengan asbab Shaklee ikatan ukhwah kami bertambah erat.
Sebenarnya Marsha tak pernah cerita lagi bestnya buat Shaklee selain dari produk, bonus dll.
Ada lagi selain semua tu. Salah satunya ialah group support.
Semalam adalah sesi coaching offline yang daku dan sideline shaklee bergabung bersama 'mak shaklee' kami Master Nur izzati. Setiap dari 'anak cucu shaklee' kami hadir bersama-sama untuk isi ilmu didada dan juga nak ambil aura master. Alhamdulillah 2 orang anak hadir semalam.
Marsha naik KL dari Ipoh semata-mata untuk kelas ni. Memang berbaloi. Tq buat encik suami yang sudi layan wife dia ni temankan ke KL. Oh ya klas coaching offline ini diadakan di HQ Shaklee yang baru di bangunan Pinnacle Sunway di Tingkat 9. Hq yang sangat selesa dan besar.
Tentatif klas ialah:

- Sesi Memperkenalkan diri
- Esell
- Cara dapat bonus ( Kiraan bonus dll)
- Tips Pelaris
- Kuasai pemasaran facebook
- Sharing


 *Bersama anak shaklee yang join klas*



Marsha pun sharing semalam serba sedikit. Tq mommy bagi peluang. Alhamdulillah.
Klas kami diakhiri dengan nyayian lagu 'baik-baik sayang' dari wali band. Terharu sebab bait2 ayat tu sangat touching. InsyaAllah akan buat di ipoh pula. Doakan ia dipermudahkan Allah...amin.




Sebelum nyanyian lagu wali band tu ada cabutan bertuah dari Master Izzati. 
Apa marsha dapat??
Taraaaa....stok 6 bulan tu....hihi

Ni la 'mak shaklee' Marsha. Income dia dah 5 angka tau. Sangat humble orangnya. Marsha tengah folo rapat2...hihi


Kalau kawan2 berminat nak tau lebih lanjut tentang produk shaklee boleh ke GOBOK SUPPLEMEN marsha ni. InsyaAllah marsha akan consult yang TERBAIK untuk semua.

4 comments:

  1. Bila minat jadi ligat...btul kan ayu...hihi.

    ReplyDelete
  2. Wah org shaklee yaa..cam adik ipar sy gak semoga rezeki kamu dan adik ipar sy bertambah di shaklee ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah org shaklee..hihi. Tq CT atas doakan....saya pun doakan CT juga dimurahkan rezeki...amin.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...