Loading...

Tuesday, July 8, 2014

Ramadhan Kareem

Assalamualaikum....
Alhamdulillah dah 10 Ramadhan rupanya kita berpuasa.
Pejam celik jap je kan
Tapi yang sedey nyer blog ni agak BERSAWANG
Fuhhh...jenuh nak sapu sawang ni...kekekeke

Dah 10 hari puasa...genap 10 hari jugak la anak Marsha puasa.

Baru 1st time belajar puasa...alhamdulillah kuat semangat dia walaupun di awal2 puasa menangis dahaga.
Allah ibu perlu kuat...dia tak nak makan cuma nak minum air.
Sayu hati ibu.....tapi ibu yang sayu ini perlu kuat.
Hasilnya....hari ke 7 puasa tiada syahdunya bunyi suara kecil cakap dahaga
Alhamdulillah...

Ye....Anith memang ada amik supplemen time puasa ni.
Mesti....ibu mesti nak anak2 puasa dengan gembira kan??
Tapi sahur memang wajib Anith makan nasi....kalau ibu xsuapkan dia makan sendiri.
Apa yang Anith amik??
Ok meh Marsha share....
Pagi sahur tu Marsha pastikan Anith makan nasi....sepinggan.
Masa makan ni minum air masak.
Kalau tak lalu sangat at least 10 suap.
Pastu Marsha bancuh koko dengan Mealshakes (ni wajib hari2)
Lepas minum....Marsha minta Anith minum Performance Drink & makan Vit C Chewable.
Last skali minum air masak.

Tu je rahsia Marsha....untuk Anith lebih bertenaga..tak lembik masa puasa.
Mealshakes & Vitamin C ganti zat2 yang kurang serta elak sembelit.
Alhamdulillah amat membantu.

Nak cuba untuk anak2 kawan2??
Boleh PM atau Whatssapps Marsha 013-9337697 untuk pertanyaan lanjut.

Tapi....kalau nak beli sendiri guna Kad Kredit atau Kad Debit (Sbb 2 kad ni ada no rahsia kan)
Boleh klik link untuk DIRECT BELI & terus kurier ke alamat kawan-kawan.
Konsultasi???
Haaa.....tu tugas Marsha untuk customer...nt PM Marsha tau untuk konsultasi.
Jom KLIK.. SET ADIK CERGAS PUASA untuk beli direct.

__________________________________________________________________________________

Pakar Kanak2 Sihat Anda
Marsha (013-9337697)
Shaklee Independent Distributor
COD area: Ipoh, Meru, Bercham, Ulu Kinta, Chemor
Postage Area: All Semenanjung & Sabah Sarawak

*Us

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...