Loading...

Monday, April 7, 2014

Cuti cuti Malaysia Mac 2013 (Legoland & Hello Kitty Land)

Assalamualaikum...morning all
Maaf sebab lama tak update blog
Bz lately...tp blog ni tak kan terkubur...insyaAllah.
Ok...arini nak share crita masa cuti sek aritu
Ke Johor Bharu....1st time ke JB.. i like!!
Layan pic k...=)

Bonding time...yeay....





Masa ni baru je masuk LEGOLAND....kat luar amik pic trademark..kat dalam amik dengan maskot Lego Movie...hihi



Ni game yang 1st rasmi....Driving School for 6yrs ke atas.
Kalau untuk 5yrs ke bawah pun ada tapi keta dia lagiiii cute!!
Jom layan antara game yang kitorang naik....
Erm..roller coaster segala spesis roller coaster
Si kecik & abahnyer yang naik..ibu x sanggup..hahahaha








*Teamwork abah & anak


 *Ready nak tgk movie lego 3D

*Naik kuda mainan

 *like a princess






*Dekat miniature 100% dari LEGO....sangat kagum

Memang sangatttt puas hati g LEGOLAND ni..salah satu sebab...

Semua game dia satu family boleh main....sangat puas hati.
Makanan dalam tu pun sedap.
Kalu nak makan ibu suggest makan kat stall dekat roller coaster naga tu,
Banyak.....sangat murah hati.
Ok esoknya nak g HELLO KITTY LAND...next entry ya..

Bye....assalam...=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...