Loading...

Thursday, January 9, 2014

2nd Day - SEOUL KOREA here we are!!!

Assalamualaikum..............
Ok masuk 2nd day travel kami ke Seoul.....
Jam 6 pagi waktu korea ( 1 jam awal dari Malaysia) kami selamat sampai di International Airport di Incheon...kami xde berwinter coat lagi..semua dalam bagasi..hahaha..sempoi..:p
Pic kat bawah tgh isi borang kastam.



Ok dah setel semua dah ada guide tour yang menunggu kami di Airport
Ada 2 org..yg perempuan namanya KUNA dan yg lelaki namanya Roy Kim.
Ok pic bawah ni dalam bas...tour guide tgh ng penerangan.



Suasana luar bas...........bersalji...............speechlesss....kurniaan Allah yang hebat.



 Ini budak JETLAG...kikiki.....
Ada masa tidur dulu...jom masa ni dr airport nak ke tempat breakfast.






Taraaaa..............sampai tempat breakfast....
Kami dihidangkan dengan makanan korea yang halal dan simple tapi sedap.
Banyakkan jenis lauk dia....ofkos KIMCHI ada...hihi.
Kami diajar cara makan...makan pun ada cara tau...=)





Ok ni la kedai makan tadi...lepas kenyang baru bergambar...hihi




Ok ini budak dah xsabar nak main SNOW....seronok dia...


Dah kenyang.....terus kami dibawa ke NAMI ISLAND...terus jalan2..hihi
Dalam 5 minit dari tempat makan tadi.
Gambar bawah ni tu HEATING POINT.
Ada beberapa di kawasan NAMI ISLAND ni untuk bekalan panas...hihi
Kat NAMI ISLAND ni banyak pemandangan yang cantik2.
Yang popular kat sini sebab kat sini pernah jadi tempat shooting citer HOT Winter Sonata.


Ni masa atas bot balik dari NAMI ISLAND



Ok...masa untuk makan malam. Koeran food lagi...malam ni kami makan ala2 steamboat....sedap.
KIMCHI wajib ada...hihi


Jam 8 malam kami check in di hotel. Ni la bilik kami..apartment 2 bilik.best...=)


Ok nak tido dulu...sambung utk hari ke3 yer...=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...