Wednesday, April 24, 2013

Bengkel Nutrisi Shaklee 20 April 2013

Amboiii....lambatnya nak updated....bengkel 20hb lg.
Arini dah 24 hb dah...hihi...tak sempat nak on lappy...kikiki.
Alhamdulillah now ibu 30% nutritionist tau.
Dapat sijil lagi...sijil sah yang diiktiraf oleh Shaklee sendiri.
Alhamdulillah...dapat attend dengan jayanya Bengkel Nutrisi seharian.
Banyak info2 lebih mendalam tentang produk2 Shaklee yang ibu dapat.
Meh layan gambar.....


Taraaaa.....ni la sijil ibu.....yeay!!!



Friday, April 19, 2013

Cuti Cuti.....Yeay!!!

Hari ni 19 April 2013 hari CUTI bagi negeri Perak.
Sempena HARI KEPUTERAAN SULTAN PERAK.
Jadi weekend minggu ni jadi 3 hari.
Hari ni balik umah mil kat Kulim.
Esok pagi ada workshop Shaklee kat Sunway Carnival Convention Centre.
Jadi malam ni kene study sikit2....prepare untuk esok.
Lg satu kene tido awal....^_^
Esok ibu updated ye tentang workshop....

Stop dulu...sayonara.....^_^

Thursday, April 18, 2013

Sesi Masker Bermasker....^_^

Morning all!!
Moga hari ni lebih baik dari semalam....amin.
Oh ye....pagi ni ibu try ber masker2 sebab rasa dah lama muka ni tak dimanjakan.
Just cuci muka....makan supplemen Shaklee....^_^
Ibu masker dengan ESP + yogurt....BEST!!
Rasa`gebu je kulit lps basuh muka....hhihihi
ESP selain minum boleh wat masker jgk....jaga kecantikan luaran & dalaman.
Layan pic yer.....^_^

Wednesday, April 17, 2013

Hosptital Bahagia Ulu Kinta.....KUARTERS

Haaa......disini la ibu berpijak disaat ini....HOME SWEET HOME.
Tp bukan kat 'dalam' tau....KUARTERS HBUK.
Alhamdulillah selesa....kawasan yang menghijau memang SANGAT BEST!!
Hampir 2 bulan duduk masih dalam mode MENGEMAS....brg berkotak2...hihi.
Tak pe la....janji kemas bak kata pepatah... Sikit2 Lama2 Jadi Bukit....^_^
Tengah memikirkan IDEA untuk deko umah.
Rasa semangat bila dah dok bersama2....^____^
Rumah flat 3 bilik....dah lebih dari cukup untuk kami ber3.
Oh ya..2 hari lps misi 'TIDUR ASING'...asingkan kakak.
Biar kakak rasa berani sikit.
Tapi tak sangka misi BERJAYA!!
Tido dengan lena....alhamdulillah...senang rupanya anak ibu ni.
Meh kita tgk katil baru & cadar baru kakak.
Semangat sikit sebab dia suka...hihi



Tuesday, April 16, 2013

Shopping FREE kat SEN HENG..ohsem...^_^

Haahhh...tajuk..tak agak2 dah...hihi
Tp mmg FREE pun shopping kat SEN HENG...wah rasa NIKMAT..main amik je..hihi.
Sebenarnya FREE sebab reedeem points Maybank CC..hihi
Tp tak banyak benda berkenan...so amik idaman hati...2 item je...

 ** Philips Steamer Iron**


** Sharp Air Purifier**

**ehsan pic en google**

Yang steamer iron tu memang dah lama AIM...tp tgk hega ms dulu biar dulu...bila dah amik FREE ni terus amik yg elok....alhamdulillah. Kami amik yang mana keperluan je....balance point reedeem nanti plak k..^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...