Loading...

Tuesday, January 22, 2013

Gud Bye 2012 & Hello 2013....

As salam semua!!
Sori dah lama sangat blog tak berupdated...ekoran terlampau bz..hihi
Dah masuk 22 Januari 2013.
Harap belum terlambat untuk ucap Happy New Year to all of u...(xkira wpun dah terlambat..hihi)
Updated untuk tahun 2013:
  • Kakak dah masuk sekolah.
  • Ibu makin banyak tugasan di sekolah...standard dah pengang mcm2 jawatan sebab mmg disekolah semua guru perlu ada jawatan...juga tetap dengan titile Guru Kelas...hihi.
  • Masih berjauhan dengan abah...xpe bln 4 nt try lg....hehe 
  • Ibu aktif on9 biz dirumah....^_^
Ok tu je setakat ni updated terkini. AZAM BARU?? Ada....harap tahun ni semua AZAM BARU tercapai...amin. Ok ibu stop dulu....nak g siap2 ke sek dah....bye...^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...